Utforske Maurten's Produktutvalg: En Guide til Å Velge Rett Energitilskudd

Utforske Maurten's Produktutvalg: En Guide til Å Velge Rett Energitilskudd

Tilbake til bloggen

Velg riktig Maurten produkt

Maurten tilbyr en serie av banebrytende ernæringsprodukter designet for å møte ulike behov hos idrettsutøvere, fra amatøren til eliteutøveren. Denne artikkelen tar sikte på å kaste lys over forskjellene mellom disse produktene, og hjelpe deg å velge det som passer best for din trenings- og konkurranseintensitet.

Maurten Drink Mix

Maurten Drink Mix 160 er din go-to for moderat fysisk aktivitet, tilbyr 40 gram karbohydrater per servering for optimal ytelse og restitusjon.

Maurten Drink Mix 320, med sin doble dose karbohydrater (80 gram), er ideell for de lengre og mer krevende øktene, som maraton eller lange sykkelturer.

Maurten Drink Mix 320 CAF 100 legger til 100 mg koffein til den kraftfulle formuleringen av 320 for de som søker en ekstra energiboost under konkurranse.

Maurten Gel

Maurten Gel 100 tilbyr en praktisk og ren form av energi med 25 gram karbohydrater, perfekt for å holde energinivåene oppe uten å ty til fargestoffer eller konserveringsmidler.

Maurten Gel 100 CAF 100 kombinerer den samme rene energien med koffeinens kraft, en favoritt blant toppidrettsutøvere for den ekstra pushet i konkurranse eller på trening.

Koffeinens Rolle

Produktene med koffein, spesielt Gel 100 CAF 100 og Drink Mix 320 CAF 100, anbefales å bruke strategisk for å maksimere ytelsen, enten det er før start for en energiboost eller underveis for å opprettholde fokus og utholdenhet.

Maurten Athleter

Maurten er favorittproduktet til mange store idrettsutøvere, alt fra verdenskjente løpere som Eliud Kipchoge til verdens beste triatlonutøvere som Gustav Iden og Kristian Blummenfelt. Les mer om Maurtens utøvere og idrettsutøvere på deres hjemmesider her.